Vores aftenmenu
Serveres fra 17-21
(Alle vores saucer er glutenfri)
Vores forretter
'Chevre chaud' grillet gedeost på salatbund med balsamicosirup og pinjekerner | kr. 108,- |
Rejecocktail med salat og rød dressing | kr. 108,- |
Indbagte rejer med salat og hvidløgs-dressing | kr. 108,- |
Carpaccio af oksekød med plukket salat, parmasanost og dressing | kr. 108,- |
Vores hovedretter
Tournedos, af oksemørbrad med estragonsauce , grøntsager og pommes frites | kr. 358,- |
Wienerschnitzel, kalvetykstegsfilet med brasede kartofler, ærter og skysovs og "dreng" (kan også laves med glutenfri rasp) | kr. 278,- |
Peberbøf, af oksemørbrad med cognac-pebersauce, grøntsager og pommes frites | kr. 358,- |
Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og kartofler | kr. 198,- |
Ovnbagt laks med estragonsauce, grøntsager og kartofler | kr. 238,- |
Mørbradmedailloner af svinemørbrad m. estragonsauce, grøntsager og pommes frites | kr. 228,- |
Kronhjortefillet med vildtsauce, tyttebær, grøntsager og ristede kartofler | kr. 348,- |
Vegetartallerken: tortillapandekage med fyld, quinoabøf, salat mm | kr. 198,- |
Vores desserter
Tante Marens hjemmebagte nøddekage med chokoladetop (glutenfri) | kr. 58,- |
Desserttallerken med hasselnøddekage med hjemmelavet vanilleis og coulis | kr. 108,- |
Isanretning med varm chokoladesauce, hjemmelavet vanilleis og flødeskum | kr. 98,- |
Irish Coffee med 2 cl. whisky og flødeskum | kr. 88,- |
Hjemmebagte pandekager med hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøj | kr. 118,- |