Hovedretter

Vores aftenmenu

Serveres fra 17-21
(Alle vores saucer er glutenfri)

Vores forretter

'Chevre chaud' grillet gedeost på salatbund med balsamicosirup og pinjekernerkr. 108,-
Rejecocktail med salat og rød dressingkr. 108,-
Indbagte rejer med salat og hvidløgs-dressingkr. 108,-
Carpaccio af oksekød med plukket salat, parmasanost og dressingkr. 108,-

Vores hovedretter

Tournedos, af oksemørbrad med estragonsauce , grøntsager og pommes friteskr. 318,-
Wienerschnitzel, kalvetykstegsfilet med brasede kartofler, ærter og skysovs og "dreng" (kan også laves med glutenfri rasp)kr. 258,-
Peberbøf, af oksemørbrad med cognac-pebersauce, grøntsager og pommes frites​kr. 318,-
Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og kartoflerkr. 188,-
Ovnbagt laks med estragonsauce, grøntsager og kartoflerkr. 218,-
Mørbradmedailloner af svinemørbrad m. estragonsauce, grøntsager og pommes friteskr. 208,-
Kronhjortefillet med vildtsauce, tyttebær, grøntsager og ristede kartoflerkr. 318,-
Vegetartallerken: tortillapandekage med fyld, quinoabøf, salat mmkr. 188,-

Vores desserter

Tante Marens hjemmebagte nøddekage med chokoladetop (glutenfri)kr. 58,-
Desserttallerken med hasselnøddekage med hjemmelavet vanilleis og couliskr. 98,-
Isanretning med varm chokoladesauce, hjemmelavet vanilleis og flødeskumkr. 88,-
Irish Coffee​ med 2 cl. whisky og flødeskumkr. 78,-
Hjemmebagte pandekager med hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøjkr. 108,-