Vores aftenmenu
Serveres fra 17-21
(Alle vores saucer er glutenfri)
Vores forretter
| 'Chevre chaud' grillet gedeost på salatbund med balsamicosirup og pinjekerner | kr. 108,- |
| Rejecocktail med salat og rød dressing | kr. 108,- |
| Indbagte rejer med salat og hvidløgs-dressing | kr. 108,- |
| Carpaccio af oksekød med plukket salat, parmasanost og dressing | kr. 108,- |
Vores hovedretter
| Tournedos, af oksemørbrad med estragonsauce , grøntsager og pommes frites | kr. 368,- |
| Wienerschnitzel, kalvetykstegsfilet med brasede kartofler, ærter og skysovs og "dreng" (kan også laves med glutenfri rasp) | kr. 278,- |
| Peberbøf, af oksemørbrad med cognac-pebersauce, grøntsager og pommes frites | kr. 368,- |
| Hakkebøf med bløde løg, spejlæg og kartofler | kr. 218,- |
| Ovnbagt laks med estragonsauce, grøntsager og kartofler | kr. 238,- |
| Mørbradmedailloner af svinemørbrad m. estragonsauce, grøntsager og pommes frites | kr. 228,- |
| Kronhjortefillet med vildtsauce, tyttebær, grøntsager og ristede kartofler | kr. 348,- |
| Vegetartallerken: tortillapandekage med fyld, quinoabøf, salat mm | kr. 198,- |
Vores desserter
| Tante Marens hjemmebagte nøddekage med chokoladetop (glutenfri) | kr. 58,- |
| Desserttallerken med hasselnøddekage med hjemmelavet vanilleis og coulis | kr. 108,- |
| Isanretning med varm chokoladesauce, hjemmelavet vanilleis og flødeskum | kr. 98,- |
| Irish Coffee med 2 cl. whisky og flødeskum | kr. 88,- |
| Hjemmebagte pandekager med hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøj | kr. 118,- |